Byggnation

Renovering

Om ni vill genomföra en renovering kan vi som arbetar på Snickare Eskilstuna ta hand om hela arbetet från början till slut. Vi blir flitigt anlitade för såväl badrums- som köksrenovering och tar hand om alla delar av arbetet. Det innebär att vi är behjälpliga med planering, samordnande av olika hantverksgrupper, bortforsling av skräp och slutbesiktning tillsammans med er som kund. Vi arbetar alltid kostnadseffektivt och i enlighet med de önskemål ni har kring det slutgiltiga resultatet.

En byggfirma i Eskilstuna med bred kompetens

Om det är en badrumsrenovering i Eskilstuna ni står inför kan ni känna er trygga med att vi är certifierade av Byggkeramikrådet för arbeten i våtrum. Det innebär att vi kommer applicera alla tätskikt på ett fackmannamässigt sätt och att alla försäkringar kommer gälla om det mot förmodan skulle uppstå en fuktskada i framtiden. Vi kan även hjälpa er med mindre renoveringar, såsom att snickra fönsterbrädor och trösklar eller renovera fönster. Med den breda erfarenhet vi har på vårt företag finns det inget uppdrag som är för litet eller för stort för oss.

Anlita oss för en smidig renovering i Eskilstuna

Att utföra en köks- eller badrumsrenovering i Eskilstuna är ett omfattande projekt och vi strävar efter att göra förloppet så smidigt som möjligt för våra kunder.

  • Vi inleder arbetet med ett första möte tillsammans med er
  • När arbetet pågår håller vi er uppdaterade om hur det framskrider
  • Alla hantverkare har utbildning och nödvändiga certifikat

Vi erbjuder en låg kostnad för renovering

Om ni är nyfikna på vad er renovering i Eskilstuna kommer kosta går det bra att begära en förbehållslös offert från oss. För att kunna ge er ett korrekt pris för renovering behöver vi veta vad som skall göras, vilken omfattning arbetet har och om det är något speciellt ni vill att vi tar oss an. Vi utför renoveringar åt både privatpersoner och företag. Välkomna att ta kontakt med oss om ni har några som helst frågor om vårt arbete eller om ni vill diskutera ett kommande projekt.

Våra kunniga hantverkare hjälper dig med din nybyggnation! Begär offert idag för att ta reda på ditt pris.