Snickare Eskilstuna

Kompetenta snickare och hantverkare •

Byggnation

Vi på Snickare Eskilstuna har tillgång till ett välutrustat snickeri och det innebär även att vi kan ta oss an alla byggprojekt ni vill överlåta till oss. Vi hjälper er som skall bygga hus med allt från planering till själva utförandet av jobbet lika enkelt som vi finns till för er som vill bygga terrass eller en lekstuga till barnen. Kort och gott finns vi till för er oberoende av vilken slags byggnation ni vill göra och vi följer alltid gällande regelverk och lagstiftningar.

En byggfirma i Eskilstuna med kreativa hantverkare

När man gör en nybyggnation krävs det hantverkare som kan sin sak. Som byggföretag har vi valt att arbeta lösningsorienterat och kreativt. Vi strävar efter att alltid hitta passande lösningar oberoende av vad det är vi gör. När ni vill bygga badrum hjälper vi er optimera planlösningen så att ni får så mycket golvyta som möjligt, och när ni vill bygga altan väljer vi det virke som tål väder och vind bäst. Ni kan även anlita oss för andra projekt, såsom att bygga garage eller fritidshus.

Vi tar hand om all slags byggnation i Eskilstuna

Ta hjälp av våra snickare när ni skall bygga badrum, terrass, garage eller ett helt hus. Vi hjälper er med allt från början till slut.

 • Vårt mål är att verkställa era planer
 • Vi följer de ritningar ni har och kan vid behov hjälpa er ta fram ritningar
 • Vi samarbetar med andra hantverkare för att ha alla expertiser under samma tak

Ett billigt och pålitligt byggföretag

Välkomna att ta kontakt med oss om ni behöver hjälp med byggnation i Eskilstuna. Vi inleder varje uppdrag med ett förutsättningslöst möte under vilket ni kan berätta för oss om era tankar och önskemål. Efter mötet skickar vi en offert helt utan krav på motprestationer från er sida. Om ni godkänner offerten påbörjar vi därefter arbetet när det passar er. Vi kan även stå till tjänst om ni vill göra en renovering av er fastighet, antingen en mindre eller mer omfattande. Välkomna att kontakta oss via mejl, telefon eller kontaktformulären på vår hemsida.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vårt snickeri i Eskilstuna hjälper dig med allt som har med bygg- och snickeriarbeten att göra.

  Adress
  Lövbergsgatan 3
  632 22 Eskilstuna

  Telefon
  010-5252951

  E-post
  offert@snickareeskilstuna.nu

  Orgnr
  556826-0094

OM OSS

Vårt snickeri i Eskilstuna hjälper dig med allt som har med bygg- och snickeriarbeten att göra.

Snickareeskilstuna.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Byggfirma Lundby Bygg AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lövbergsgatan 3
632 22 Eskilstuna

010-5252951

offert@snickareeskilstuna.nu