Snickare Eskilstuna

Kompetenta snickare och hantverkare •

Om oss

Ett litet företag med stora ambitioner

Byggfirma Lundby Bygg AB grundades 2010 och i dag har företaget fem anställda i olika åldrar. Sedan vi påbörjade vår verksamhet har vår kundkrets stadigt blivit större och större och det ser vi som ett gott betyg för alla arbeten vi utför. Vi tar oss an arbeten inom byggområdet och är vana vid såväl renoveringar som nybyggnationer. Vi har flertalet kompetenser inom vårt eget företag och även kontakter med andra hantverkare när vår egen behörighet inte räcker till.

Kundrelationer och ett väl utfört arbete är viktigt för oss

Även fast vi på Byggfirma Lundby Bygg AB hela tiden får fler och fler uppdrag är det allra viktigaste för oss att växa i en långsam takt. Det på grund av att vi vill ha en bra relation till våra kunder och att kunna erbjuda den tid som behövs för att garantera ett personligt bemötande. Vi tror att det får våra anställda trivas bättre på sina jobb och att våra kunder blir nöjda.

Vi kan utföra mer krävande uppdrag

Vi har certifikat för jobb i våtutrymmen och är också vana vid att utföra heta arbeten. Om vi exempelvis renoverar ett badrum får ni självklart papper på vår behörighet. På vårt företag har vi även förarbevis för skylift och kan därav utföra arbeten på högre höjder.

Ni är välkomna att ta kontakt om ni vill veta mer om oss eller diskutera ett uppdrag!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vårt snickeri i Eskilstuna hjälper dig med allt som har med bygg- och snickeriarbeten att göra.

  Adress
  Lövbergsgatan 3
  632 22 Eskilstuna

  Telefon
  010-5252951

  E-post
  offert@snickareeskilstuna.nu

  Orgnr
  556826-0094

OM OSS

Vårt snickeri i Eskilstuna hjälper dig med allt som har med bygg- och snickeriarbeten att göra.

Snickareeskilstuna.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Byggfirma Lundby Bygg AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lövbergsgatan 3
632 22 Eskilstuna

010-5252951

offert@snickareeskilstuna.nu